EUTHANASIE AAN HUIS

Uw trouwe hond die ongeneeslijk ziek is, uw lieve kat die ondraaglijke pijn heeft…
Het zijn momenten waar ieder baasje liever nog niet aan denkt. Maar spijtig genoeg wordt elke eigenaar daar op een bepaald ogenblik toch mee geconfronteerd. Afscheid moeten nemen van uw beste vriend is een moeilijke en ingrijpende beslissing. Op zo’n triest moment kunt u als eigenaar alleen nog wensen dat het op de meest serene manier en in de beste omstandigheden voor uw huisdier wordt volbracht. Daarom bied ik u als dierenarts ook euthanasie aan huis aan. Zo kunt u afscheid nemen in uw eigen tempo en kan uw huisdier rustig inslapen in zijn vertrouwde omgeving.

Iedere eigenaar neemt afscheid op zijn eigen manier, waar hij zich het beste bij voelt.
Vandaar wordt op voorhand alles in detail telefonisch besproken, zodat u exact weet wat er mogelijk is en wat u kunt verwachten. Daarbij wordt er volledig rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, doorheen het complete proces. Zo bepaalt u alles omtrent de laatste zorgen vóór, tijdens en na de euthanasie.

Er zijn zeer veel mogelijkheden m.b.t. euthanasie, van zeer sober tot zeer uitgebreid. Zo kan uw huisdier opgebaard en gecremeerd worden. Alles hieromtrent verzorg ik voor u, tot aan het transport toe. Tevens zijn er speciale uitvaartboxen beschikbaar om uw huisdier in op te baren, te vervoeren, te begraven of te cremeren. Deze boxen zijn ook te personaliseren, als u dat wenst. Indien u het afscheid liever zo eenvoudig mogelijk houdt, is dat uiteraard ook mogelijk.

Ik verzorg niet enkel euthanasie aan huis van mijn eigen patiënten, maar ook van collega-dierenartsen. Mocht uw huisdier in behandeling zijn bij een andere dierenarts, die niet aan huis komt voor euthanasie, dan kom ik graag tot bij u thuis. Voor euthanasie aan huis hanteer ik een wijde regio van Antwerpen en omstreken. Wenst u afscheid te nemen van uw huisdier in zijn vertrouwde omgeving, dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen via het telefoonnummer 0471/38.37.94.